Для рецепта потребуется:300г слоённого теста100г сыры(хорошо плавящего)100г сыра с плесенью2-3 небольшие грушигорсть грецких ореховпол лимона50мл сливок1 яйцосоль,перец
Сыр натираем на терке. Сыр с плесенью крошим на не крупные кусочки.Грушу очищаем от шкурки. Удаляем сердцевину и нарезаем тонкими слайсами. Взбрызгиваем соком лимона, чтобы груша не пожелтела.Сливки смешиваем с яйцом, солью и перцем до однородности.Тесто раскатываем 3-4 мм толщиной, выкладываем его в форму, застеленную пекарской бумагой, чтобы было потом легче достать). Формируем бортики. Дно часто протыкаем вилкой, чтобы при выпечке оно не вздувалось. Выкладываем ровным слоем груши.Сверху присыпаем тертым сыром и равномерно, как драгоценности выкладываем кусочки голубого сыра.
Заливаем смесью сливок с яйцом, Посыпаем орешками и
отправляем в заранее разогретую на 200 градусов духовку
минут на 20-30. До готовности… теста и золотистости расплавленного сыра.
Конечно горячий он бесподобен. Особенно с вином. Но, кстати, его с легкость можно и подогреть в СВЧ. Сказать, что тарт вкусен?! Это не сказать ничего. Он сказочен. Сочетание и соленого, и сладковатого, и немного острого и сливочного… и хрустящего, и ломкого и мягкого-тянущегося… все в одном. В одном простом французском тарте. Угощайтесь! Кусочек Франции на тарелке… и он Ваш! Приятного Вам аппетита!
Французский тарт с грушами и сыром
Источник: fotokulinary.ru
My spouse and I stumbled over here from a different website and thought I may as well check
things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to going over your
web page yet again. http://wyhvac.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=918.network%2Fdownloads%2F79-download-918kiss-download-918-kiss-download-scr888
This is a topic that is near to my heart… Take care! Where are your contact details though?
I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice,
keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come
back down the road. Many thanks
The other day, while I was at work, my sister
stole my iphone and tested to see if it can survive a
40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something
that I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me.
I am looking forward for your next post, I’ll try to get the
hang of it!
My partner and I stumbled over here coming
from a different web page and thought I might check things out.
I like what I see so now i am following you. Look forward to going over your web page again.
Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other websites?
I have a blog based upon on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my audience would
value your work. If you are even remotely interested,
feel free to shoot me an email.
Amazing! This blog looks exactly like my old one!
It’s on a entirely different topic but it has pretty much the
same layout and design. Outstanding choice of colors!
Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you
if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to
new posts.
Hello! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?