Для рецепта потребуется:125г белой пшеничной муки125г сахара3 яйцащепотка соли10г разрыхлителя для теста60г кукурузного крахмала15г сливочного масла50мл кипячённой воды
Так же необходимо подготовить:200г чёрного шоколада200г кокосовой стружки150мл сливок30г сливочного маслаНачинаем с подготовки прямоугольной или квадратной формы для выпечки. Масло и мука по дну и сторонам и французская рубашка готова. Теперь включаем разогреваться духовку на 180 градусов и переходим непосредственно…В отдельно миске смешиваем все сухое… муку, крахмал, соль и разрыхлитель.Отдельно перемешиваем яйца и добавляем к ним сахар. Вместе взбиваем в объемную, побелевшую и почти устойчивую пену. Ну, конечно, миксером.В рязмягченное масло добавляем кипяток и аккуратно вливаем в яичную смесь (меня это действие тоже смутило, но ничего плохого из этого не вышло, хотя честно сказать обычно кипяток лью в муку и хотя бы понимаю зачем, здесь этого понимания не наступило, но бисквит реально хорош, так и делаю! Хай будет) Все вместе миксером перемешиваем пару минут
В 2-3 приема вводим просеянную муку с яичную смесь и лопаткой, снизу вверх, стараясь не потерять воздушность теста, все перемешиваем.Все в подготовленную форму и выпекаем минут 30. До сухой спички.Готовый бисквит перекладываем на решетку и даем полностью остыть.А в это время… ну уже убравшись на кухне, постирав, покурив, переходим к шоколадной глазури. Сливки нагреваем до закипания. Заливаем ими кусочки шоколада, добавляем масло. Ждем пару минут. Хорошо все перемешиваем до однородности.
Остывший бисквит нарезаем на одинаковые кубики или квадратики (да хоть кружочки, если Вам так гармоничнее)
и каждый кусочек поочередно со всех сторон, при помощи двух вилочек (или двух рук с прилагающимися к ним пальцами) купаем в шоколадном ганаше и кокосовой стружке.
Готовым пирожным даем в холодильнике застыть и можно звать всех за стол.
Готово! И спасибо армейскому командиру моего сына. Он выходец из Австралии, и именно для него я искала рецепт австралийского десерта… искала, нашла, репетировала (ну, чтоб не ударить, так сказать…) полюбила и прописала на своей кухне. Спасибо ему и приятного аппетита Вам! Угощайтесь!
Австралийское пирожное “Ламингтон”
Источник: fotokulinary.ru
Thanks for finally writing about >Австралийское пирожное “Ламингтон” <Liked it! http://qqboya.xyz/?ref=b0y4
Why visitors still use to read news papers when in this technological globe everything is available on web? http://menang.aduq.org
Your style is unique compared to other people I’ve read stuff from.
I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity,
Guess I will just bookmark this blog. http://b1.daftar-bandarq.net
Appreciation to my father who informed me on the
topic of this web site, this webpage is actually amazing.
Hey there! This is my first visit to your blog! We are
a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
Your blog provided us useful information to work on. You have done a
extraordinary job!
Terrific work! That is the kind of info that are supposed to be shared across the net.
Disgrace on Google for not positioning this post upper! Come on over and discuss with my web site .
Thanks =)
Howdy! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading
through some of the post I realized it’s new to me.
Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!
If you want to obtain a good deal from this article then you have to apply these techniques to
your won web site.
Howdy terrific blog! Does running a blog similar to this require a great deal
of work? I’ve no understanding of computer programming however
I was hoping to start my own blog in the near future.
Anyhow, should you have any recommendations or tips for new
blog owners please share. I understand this is off subject however I just wanted to
ask. Many thanks!
Hey! Do you know if they make any plugins to help
with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
If you know of any please share. Kudos!
Appreciate this post. Let me try it out.
Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I
clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr…
well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say excellent blog!
If you are going for finest contents like myself, simply go to see this web site everyday as it presents feature contents, thanks
I’m gone to convey my little brother, that he should also visit this blog
on regular basis to obtain updated from most recent information.
Appreciate this post. Let me try it out.
Wow, superb blog format! How long have you ever been blogging for?
you made blogging glance easy. The full glance of your site is great, let
alone the content material!
I’m no longer certain where you are getting your information, however good
topic. I must spend some time finding out more or figuring out
more. Thank you for wonderful information I was on the lookout for this info for my mission.
Right now it seems like Movable Type is the best blogging platform out there right
now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?
Good post however I was wondering if you could write a litte more
on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
Thank you!
Nice post. I learn something new and challenging
on blogs I stumbleupon every day. It’s always interesting to read articles from other writers and practice a little something from other sites.
cheap flights 3aN8IMa