Борщ свекольный с перловой крупой

402 14

Борщ свекольный с перловой крупой

1,5 л воды, растительное масло, 3 картофелины, 1/4 кочана капусты, 1/4 ст. перловой крупы, 1 морковь, 1 крупная свекла, 1 луковица, 2 ст. л. зеленого горошка, 3 ст. л. томатного coусa, 3 шт. лаврового листа, коренья, сушеная зелень, перец, 2 зубчика чеснока, соль.В кипящую воду опустить нарезанный кубиками картофель, нашинкованную капусту, перловую крупу. Варить 25 мин.Свеклу и морковь нарезать тонкими брусочками и спассеровать в масле, добавить мелко нарезанный лук и томатный соус. Пассеровать, часто помешивая.В борщ бросить лавровый лист, коренья, зелень, посолить, поперчить.Опустить в борщ пассерованные компоненты и варить еще 15 мин., добавив зеленый горошек. Когда борщ будет готов, ввести толченый чеснок, сразу накрыть крышкой и снять с огня.

Пошаговый рецепт:

Борщ свекольный с перловой крупой
В кипящую воду опустить нарезанный кубиками картофель, нашинкованную капусту, перловую крупу. Варить 25 мин.

Борщ свекольный с перловой крупой
Свеклу и морковь нарезать тонкими брусочками и спассеровать в масле, добавить мелко нарезанный лук и томатный соус. Пассеровать, часто помешивая.

Борщ свекольный с перловой крупой
В борщ бросить лавровый лист, коренья, зелень, посолить, поперчить.

Борщ свекольный с перловой крупой
Опустить в борщ пассерованные компоненты и варить еще 15 мин., добавив зеленый горошек.

Борщ свекольный с перловой крупой
Когда борщ будет готов, ввести толченый чеснок, сразу накрыть крышкой и снять с огня.

Дать настояться 30 мин.

Приготовлено по рецепту сайта:

http://www.pravoslavie.ru/put/1853.htm

Источник: videocooking.ru

14 комментариев

  1. I used to be recommended this website through my cousin. I’m now not positive
    whether or not this publish is written via him as nobody else know such specific approximately my
    difficulty. You’re wonderful! Thanks!

  2. Thanks for a marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you will be a great author.I will
    be sure to bookmark your blog and will often come back down the
    road. I want to encourage you to ultimately continue
    your great writing, have a nice holiday weekend!

  3. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto
    a colleague who had been doing a little research on this.
    And he in fact bought me breakfast due to the fact that
    I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this….
    Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this issue here
    on your web page.

  4. g

    Heya i’m for the first time here. I found this board and I find
    It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you
    helped me.

  5. Hello would you mind letting me know which web host you’re working
    with? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog
    loads a lot quicker then most. Can you recommend a good internet hosting provider at a reasonable
    price? Many thanks, I appreciate it!

  6. A motivating discussion is definitely worth comment.

    I believe that you should publish more on this
    subject matter, it may not be a taboo subject but generally
    people don’t talk about these topics. To the next!
    Kind regards!!

  7. Thanks on your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you’re a great author.I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back
    later in life. I want to encourage that you continue your great work, have a nice
    evening!

  8. Greetings from Idaho! I’m bored to tears at work so I
    decided to check out your site on my iphone during lunch break.
    I enjoy the info you present here and can’t wait to take a
    look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded
    on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
    Anyhow, very good site!

Отставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

четыре × 5 =