Гораздо полезнее использовать зелень, заготовленную летом (перья
чеснока – в мае, укроп, петрушку – в июне), чем покупать зимой свежую,
но выращенную в непонятно каких условиях, перекормленную химикатами.
Заготавливать зелень можно тремя способами – при помощи сушки,
замораживания и засолки.
СОСТАВ
500г зелени (перья чеснока, укроп, петрушка),
70г соли (данные определены опытным путем)
Зелень перебрать, вымыть, дать стечь воде.
Мелко нарезать и положить в большое блюдо. Насыпать соль и перемешать.
Укладывать в стеклянные обваренные банки по 3~4 ложки и хорошо уминать.
Лучше для утрамбовки использовать грубую мужскую силу.
Выделяющийся сок сливать в отдельную банку, его нужно использовать в
первую очередь, т.к. сок более подвержен закисанию.
Плотно набитые банки закрыть полиэтиленовыми крышками и убрать в
холодильник.
Для стрел чеснока: 500г занимают объем 600мл + 150~200мл сока.
Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site,
how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal.
I had been tiny bit acquainted of this your
broadcast offered bright clear concept
It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a
doubt donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
I look forward to brand new updates and will share
this blog with my Facebook group. Talk soon! adreamoftrains
web host
Wow, this post is fastidious, my sister is analyzing these kinds of things, so I am
going to inform her.
Thanks for a marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you could be a great
author. I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come back someday.
I want to encourage you to definitely continue your great writing, have a nice afternoon! 2CSYEon cheap flights
Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience
with something like this. Please let me know if you run into anything.
I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.