консервированные острые баклажаны

466 18

консервированные баклажаны могут храниться очень долго, конечно,
если хватит терпения. И чем дольше они хранятся, тем вкуснее
становятся.
консервированные  острые баклажаны

СОСТАВ
баклажаны, 3 зубчика чеснока, 1/4 ч ложки красного перца,
15 капель уксусной кислоты 70%, соль, подсолнечное масло

Приготовить баклажаны по рецепту
острых
баклажанов, т.е. дольки баклажан обжаривать и обмакивать в
маринад (чеснок размять, добавить красный перец, уксус и влить 1/4~1/2
стакана кипяченой воды). Дольки, вынутые из маринада, складывать в
обваренные банки (0,5 л), уплотняя их ложкой. Заполнить банку
до “плеч”, прикрыть крышками и поставить стерилизоваться на 20 мин.
Перед окончанием залить баклажаны тонким слоем кипящего подсолнечного
масла или до горлышка кипящим подсоленым томатным соком. Закатать.
Поставить на крышки или положить на бок, хорошо укутать и оставить
до остывания.

Рецепты консервированных баклажанов:

Источник: good-cook.ru

18 комментариев

  1. My relatives all the time say that I am killing my time
    here at web, however I know I am getting experience all the time by reading thes pleasant articles.

    my webpage – 벳365

  2. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website?

    My website is in the very same area of interest as yours and my
    users would definitely benefit from some of the information you provide here.

    Please let me know if this ok with you. Thank you!

  3. Unquestionably imagine that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the net the simplest thing to understand of.
    I say to you, I certainly get irked at the same time as people consider concerns
    that they just do not realize about. You controlled to hit the
    nail upon the top and defined out the entire thing
    without having side effect , other people could take a signal.
    Will probably be again to get more. Thanks

  4. Hey there outstanding blog! Does running a blog such as this require a lot of
    work? I’ve very little knowledge of programming however I was hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any ideas or tips for new
    blog owners please share. I know this is off subject nevertheless I just wanted to ask.
    Thanks a lot!

Отставить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

девятнадцать + шесть =